THE DREAM TEAM

Akik nélkül nem tartanánk ott ahol. Több összetevője van egy sikeres vállalkozásnak , és ezt az elején senki sem tudja pontosan mik lesznek azok. Nekem a barátaim, a kollégáim azok az elengedhetetlen alkotórészek, akik közreműködésével és jelenlétével a Poppieból, PoppieandCo lett, és akik segítségével fejlődik napról napra.

IMG_8176
IMG_2518
IMG_5969
IMG_1039

Orsi

Nehéz pár szóban megfogalmazni mit is jelent számomra az ő jelenléte. Ő a biztonság, a legjobb háttér. Gyakorlatias, megbízható társ és barát. A Poppieandco egyik főmotorja, aki évek óta elviseli a túlzott lelkesedésem, aki sokszor visszarángat a felhők közül és aki végül összeszed, rendszerez, a megálmodott dekort az ötletekből varázslatos módon megvalósítja.

Marci

Azt mondják, ha két álmodozó összetalálkozik akkor nagy dolgok születhetnek főleg, ha cselekvésre is sarkallják egymást. Nem csak megvalósítja a terveimet, hanem hozzá is teszi a technikai hátteret, special effecteket,  hogy a látvány garantáltan felejthetetlen legyen . Nem mellesleg az egyik legjobb esküvői DJ az országban.

Niki

Kevés olyan ember van aki fél szavakból is ért, és aki ennyire képes azonosulni a stílusommal. Ha van egy új ‘mini’ installációs ötletem, biztos, hogy Nikinek mondom el először. Mindig hasznos ötleteket ad a megvalósításhoz,  sokszor el is készíti az alapokat hozzá. Érti és szereti a csendem a kreatív munka közben (persze a háttérben mindig szól ezerrel a rock). 

Berni

Grafikusként került a csapatba, de sokkal több annál. Bármilyen kivitelezési munkában részt vesz, lelkesedése és kedvessége határtalan. Ő a matricázás koronázatlan királynője, aki a gyártási feladatokban is hatalmas segítséget nyújt.

Makrina

Fáradhatatlan kis Duracell nyuszim, mindig lelkes, száguld, jön és intéz. aki profin megszervezi a csapatot és sok esetben önállóan tökéletesen irányítja is a kivitelezést. Részt vállal az értékesítési munkákban.  Ezen kívül lelkes és figyelmes esküvőszervező is. Önálló esküvők mellett aznapi koordinációban valamint előszervezésben is nagyon sokat van a segítségemre.

Lili

Mindig mosolygós kis kreatív bomba, marketing zseni. Számomra az egyetlen ember, aki az érthetetlen pixelek világából érthetőt varázsol. Ezen kívül a kreativitásával hozzá járul a modern dekorációk, grafikák, plexik tervezéséhez és kivitelezéséhez. Részt vállal az előmunkálatokban, lelkes kapcsolattartó, szervező, és örömmel visz aznapi koordinációt is.

 

Dorina

Fiatalos lendületével rajta tartja a szemét a legújabb trendeken és újításokon. Segít a social media felületek kezelésében, részt vállal a szervezés folyamatában és az esküvők napján sokszor ő a segédem.

Nixi

Az idegenforgalom világából csöppent közénk, a szertartás vezetés mellett imád szervezkedni és az aznapi koordinációban segíteni. Hihetetlenül jól érti és kezeli az embereket. Angolul moderál is, ha éppen a pár nem kíván ceremóniamestert fogadni.

Gabi

Kedvességével hamar beilleszkedett a csapatba. Az ő rendszerezése és adminisztrációja nélkül elképzelhetetlen lenne az eszközök bérbeadása.

Lilla

Legújabb tagunk, kedvessége és elsöprő kommunikációs készsége garancia arra, hogy hamarosan kiváló esküvőszervező lesz belőle. De addig is, valószínűleg a koordinációs asszisztensemként fogtok vele találkozni az esküvőkön.

Olia

A leghihetetlenebb alkotásokat készíti lufikból. Rendkívül gyors és energikus, és fantasztikus ötletei vannak.

Dia

A legjobb értékesítő, aki idő közben az egyik legjobb lebonyolítóvá, koordinátorrá is vált. Meglátásai , empatikus hozzáállása, valamint humora mindenkit elvarázsol.

Edina 'Poppie'